VACATURE WERKPLAATSTIMMERMAN


Living Sequoia is het prefab bouwsysteem, dat hout als bouw- en isolatiemateriaal toepast en staat voor de toekomst van het bouwen: duurzaam en prefab. Vanuit onze fabriek in Beringe worden bouwprojecten beleverd met wanden, daken en binnenwanden. Dit levert kwalitatief hoogwaardige woningen op: dampopen, hoge isolatiewaarde en een plezierig leefklimaat.

Vanwege de groei van de organisatie zijn wij op zoek naar:

WERKPLAATSTIMMERMAN

Onder de meest optimale omstandigheden werk je volgens tekening aan de prefab elementen. Je stelt de elementen nauwkeurig samen, zorgt voor de juiste maatvoering, bouwt de elementen op en zorgt voor het inbrengen van de isolatie op de juiste manier.

Je werkt met verschillende gereedschappen en machines, zoals de tacker, afkortzaag, inblaasmachine en transportmiddelen (portaalkraan). Met het team zorg je er samen voor dat de projecten in kwaliteit en kwantiteit volgens afspraak worden opgeleverd. Uiteraard werk je volgens het hoogst mogelijke veiligheidsbesef.

Functie-eisen:

·         Afgeronde opleiding timmerman / bouw / houtbewerking

·         Enige ervaring als timmerman en met genoemde gereedschappen/machines

·         Ervaring in prefab of als werkplaatstimmerman is een pre

·         Flexibel in werkzaamheden en werktijden

·         Hoog veiligheidsbewustzijn

Living Sequoia bv biedt:

·         Uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf met een innovatief systeem

·         Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil jij deze uitdaging aangaan? We leren je graag kennen! Jouw sollicitatie ontvangen wij graag via info@livingsequoia.com